Zilver & Meer, uw brasserie aan het Meer van Genval

In Overijse, dicht bij Waals Brabant, bevindt zich het restaurant Zilver & Meer, een echte institutie in de regio. Aan het Meer van Genval, verwelkomt de brasserie u in een warm, aangenaam en cosy kader en biedt u een kaart met huisgemaakte en seizoensgebonden gerechten aan.

De specialiteiten van onze brasserie in de buurt van Genval

Zilver & Meer, uw brasserie aan het Meer van Genval, biedt u een idyllisch kader aan, tegelijkertijd cosy, stijlvol en gemoedelijk zowel binnen als buiten, om van een aangenaam moment te kunnen genieten tijdens een heerlijke maaltijd vergezeld van een lekker glas wijn.

Open ‘s middags en ‘s avonds en zelfs gedurende de namiddag kan u kleine gerechtjes gebruiken. Ons restaurant verwelkomt u hartelijk met als enig doel u zo goed mogelijk te bedienen en de door u gekozen gerechten die onze kok met de grootste zorg heeft klaargemaakt te laten degusteren.

Onze kaart en onze suggesties evolueren voortdurend en worden naargelang het seizoen aangepast. We bieden u een kwalitatieve keuken aan die zich authentiek, gul en afwisselend mag noemen met als doel iedereen tevreden te stellen. Hier is alles huisgemaakt met verse producten.

We raden u aan om te reserveren zodat u zeker bent om een tafel te hebben op de door u gewenste dag en uur. Het is ook mogelijk om gerechten uit onze kaart te bestellen en ze thuis te consumeren.

Een cosy sfeer op het terras of bij de open haard

Gelegen in een groene omgeving, aan de oever van Meer van Genval, verwelkomt ons restaurant kinderen, ouders, grootouders, vrienden, collega’s of koppels. Iedereen is van harte welkom om op een vriendelijke plek in zee- of bergstijl te komen genieten van het menu uitgekiend en bereid door onze chef.

Bij het binnenkomen in onze brasserie aan het Meer, wordt u werkelijk ondergedompeld in een aangenaam kader met twee verschillende ruimten. Enerzijds een uitgestrekt uitzicht op het Meer waar zwanen en eendjes rustig dobberen en anderzijds het decor van een knetterend houtvuur, dit alles in een modern, hedendaags en cosy jasje.

En verder beschikt ons restaurant in de buurt van Genval over een prachtig terras waar men kan tafelen indien het weer het toelaat en er een glas wijn, een biertje of een verfrissende cocktail drinken terwijl u zich laat koesteren door de warme zonnestralen.

Zowel voor onze huisgemaakte en mooi gedresseerde gerechten op uw bord, als voor de kwaliteit van onze service in een charmant en hartelijk kader, doet ons team zijn uiterste best om u een aangenaam moment te laten doorbrengen in de Zilver & Meer zodat u zin krijgt om terug te komen!

Een echte institutie aan het Meer

Ongeveer drie jaar geleden heeft een etablissement dat men niet kan negeren in Vlaams Brabant zijn deuren voor het publiek heropend. Deze heropening is mogelijk geweest dankzij Thierry Vandamme en Michel Grenier. Onlangs versterkt door Sophie Slabbaert en Olivier Vastenaekel die een nieuw dynamisme en een frisse wind laten waaien door het etablissement. Een gerafineerde uitgewerkte decoratie, een kaart met verfijnde gerechten aangepast aan de huidige smaak en een professionele en gastvrije service, dit is het concept van het restaurant Zilver & Meer.

Indien je een vraag of een specifieke wens hebt of gewoonweg een tafel wil reserveren, contacteer ons. We zullen u met genoegen verder helpen !

Teserveer uw tafel op +32 (0)2 688 00 10
Volg ons op Facebook & Instagram