Een cosy sfeer met zicht op het meer van Genval

  • Chalet kant
  • Meer kant
  • Bar
  • Terras

Chalet kant

Een bergchalet sfeer

Kom knusjes bij de open haard, in ons restaurant met zijn moderne en warme decoratie, een gezellig en leuk moment beleven en met de familie of onder vrienden smullen van onze seizoensgebonden keuken, dit alles overgoten met uitstekende wijnen.

Ontdekken

Meer kant

Uitzicht op het Meer

Onze brasserie en restaurant bezit een rustige sfeervolle ruimte met een prachtig uitzicht op het Meer van Genval waar u in alle sereniteit kan ontspannen. Kom genieten van onze kaart en onze suggesties van het moment aan een tafel met zicht op het Meer.

Bar

Ruime keuze aan dranken en wijnen

Onze bar biedt wijnen uit verschillende regio’s en van bekende kastelen aan, alsook een ruime keuze aan aperitieven, bieren, gins, frisdranken en verse fruitsappen. U kan komen genieten van deze dranken op het terras of binnen indien het weer niet op de afspraak is.

Terras

Geniet van de zon op ons terras

U wordt de ganse dag verwelkomd op het terras van onze brasserie en restaurant in de zon of onder een parasol. Terwijl u van het goede weer geniet kan u van een cocktail nippen, een biertje of een goed gekoelde rosé drinken met zicht op het meer van Genval.

Aangenaam terras
aan het Meer

Al onze gerechten
kunnen worden meegenomen

Huisgemaakte gerechten
& seizoensgebonden producten

Cosy sfeer
& groene omgeving

Reservering

Onze brasserie gelegen in de nabijheid van Genval en van Rixensart verwelkomt haar klanten voor een lunch. Of het nu om een maaltijd in je vrije tijd of een zakenlunch gaat, ons team past zich aan de tijd aan waarover je beschikt om van onze huisgemaakte gerechten te smullen en ervoor te zorgen dat u een kwaliteitsvol moment doorbrengt.

Online Boeken

Volg ons op Facebook & Instagram